Bélyegzők

A megrendelni kívánt bélyegző termékoldalán adjuk meg a kívánt szöveget, vagy grafikát.

A bélyegzőket jobbára céges vagy hivatali ügyintézés és papírmunka során vesszük kezünkbe, ám valójában ezerféle kreatív felhasználásuk lehetséges. Persze nem mindegy, hogy milyen feladatra milyen típust választunk. A jó ér-érték arányt fontosnak tartjuk, ezért webshopunkban Trodat márkájú, minőségi, de megfizethető bélyegzőket kínálunk. A termékpalettán találunk kifejezetten szövegek, szövegek és grafikus elemek, vagy dátumok pecsételésére megalkotott szerkezeteket. A hozzánk és a feldathoz illő bélyegző gyorsabb kiválasztása érdekében használhatjuk az oldal bal oldalán található szűrőket.


A könnyebb eligazodás érdekében tekintsük át a bélyegzők főbb fajtáit:


Szövegbélyegzők: A 15x7 mm-es bélyegzőktől kezdve a 82x25 mm méretig számos nagyságú lenyomat közül választhatunk. A kisebbekre néhány sornyi szöveg, a legnagyobbakra tíznél több sor is kerülhet. A lenyomat alakját tekintve megtaláljuk az elnyújtottabb vagy „szokványos” téglalapot, egészen a négyzet alakig. A szövegbélyegzőkre természetesen logót is felvihetünk. A kategória különlegességei a rendkívül praktikus, kulcstartóval ellátott, kisebb méretű bélyegzők.


Körbélyegzők: A körbélyegzők lenyomata – a nevéből adódóan – kör (ritkábban ovális) alakú, átmérőjük 12 mm-től 45 mm-ig terjed. Leginkább hivatali és professzionális használatra alkalmasak, egyes szakmák esetében kitüntetett szerepük van, gondoljunk csak az orvosi pecsétre. A körbélyegzők előnye, hogy a közepére jól illeszkedően, a helyet optimálisan kitöltve tudunk logót vagy szimbólumot feltüntetni. A szöveg általában ívesen, a kör szélén fut, de rögzíthető vízszintesen is.


Dátumbélyegzők: A dátumbélyegzők a mindennapos ügymenetet hivatottak megkönnyíteni, hiszen a keltezés az egyik leggyakoribb és legfontosabb eleme a céges vagy hivatali papírmunkának. A kívánt méret mellett különböző formátumú dátumok rögzítésére alkalmas eszközök közül választhatunk. A nagyobb méretű dátumbélyegzőkre a dátum mellett több sornyi szöveg is elfér.


Zsebbélyegzők: A zsebbélyegzők előnye a hordozhatóság, kis helyen is elférnek, mindig magunkkal vihetjük. A szövegbélyegzőkhöz hasonló használati mód jellemzi őket, kisebb logok és néhány sornyi szöveg fér rájuk. Az ilyen típusú eszközök a szövegbélyegzőkhöz képest kisebb igénybevételre optimálisak.