Blog

A Valentin-nap egy különleges alkalom. A szerelmet ünnepled meg azzal, akivel jóban-rosszban támogatjátok egymást. Mindegy, hogy egy különleges romantikus vacsoraestet tervezel, vagy inkább otthon maradva filmeztek, a lényeg, hogy ki szeretnéd mutatni a szereteted, megbecsülésed és háládat a másik iránt. Egy személyre szabott meglepetés mindig kézenfekvő választás.

A jól, észrevehetően elhelyezett cégtábla nem csak a NAV (esetleges) büntetése elkerülése miatt fontos. Több okból is pozitív gyakorlati jelentőséggel is bír – éppen ezért érdemes beszerezni egyet. Ez a céged értékéhez képest elenyésző, filléres tétel.

A pecsétek, bélyegek és bélyegzők kreatív felhasználása ma is népszerű tevékenység.  Ez az ún. mail art (postai művészet) gyökerei a 20. század eleji dadaista mozgalomig vezethetők vissza, amely a művészet és a kommunikáció hagyományos fogalmait igyekezett megkérdőjelezni.

Az üzleti világban többnyire a hatékonyság és a gyorsaság a siker kulcsa. Ezért éri meg vállalkozóknak és cégeknek aláírásbélyegzőt használni, hogy egyes dokumentumok aláírása kényelmesen és gördülékenyen menjen.

A pecsétet, amelyet emblémának vagy viaszpecsétnek is neveznek, évszázadok óta használják fontos dokumentumok és levelezések hitelesítésére, védelmére és díszítésére. Jelentős szerepet játszott több kultúra történelmében, az ősi civilizációktól a modern kormányzatokig. A pecsét az uralkodó erejét, hatalmát és presztízsét szimbolizálja.

Az alábbiakban ismertetjük a bélyegző használatának fontos szabályait Magyarországon.

A Trodat szenzációs sikere, hogy az Original Printy 4.0 bélyegző klímasemleges. Nem túlzás azt mondani, hogy alap, hogy az. A Trodat a bélyegzők és azok kiegészítőinek világpiaci vezetőjeként különleges kötelezettséget lát, és évek óta jó példát mutat a klímavédelem terén.

Az elképzeléseinknek megfelelő bélyegző elkészítése szinte határok nélkül lehetséges, ám figyelnünk kell néhány technikai szempontra.

Bélyegzőket, pecséteket változatos, sőt kreatív célokra is használhatunk tetszőlegesen, ám kétségtelen, hogy leggyakrabban az üzleti életben segítik a mindennapi munkát.

2022.02.23 09:43

Ha kérdésed van, itt valószínűleg megtalálod rá a választ.