Blog

Ne adj rá okot, hogy felfüggesszék céged adószámát! Csináltass gravírozott cégtáblát most!

2022.10.13 12:16

A jól, észrevehetően elhelyezett cégtábla nem csak a NAV (esetleges) büntetése elkerülése miatt fontos. Több okból is pozitív gyakorlati jelentőséggel is bír – éppen ezért érdemes beszerezni egyet. Ez a céged értékéhez képest elenyésző, filléres tétel.

Jogszabály írja elő, hogy cégtáblát kell elhelyezni a cég székhelyén. Jelezni kell vele jól látható helyen, pl. ajtón vagy az ajtó mellett, hogy a cég ott található. Ez minden vállalkozás kötelezettsége, ami arról ad meggyőző bizonyítékot, hogy nem fantomcégről és csalásról van szó. Persze az sem árt, ha az ügyfelek könnyen elérik, pontosan ezt szolgálhat alapot az adóhatóságnak arra, hogy akár felfüggessze céged adószámát.

Tegyük fel, hogy a székhely a lakásodra (vagy a cég egy másik tagjának lakásásra) van bejelentve. A postás pedig hiába ismer téged, éppen nyaralni, vagy nyugdíjba ment és már más hozza a leveleket. Ő nem tudja, hogy a te cégedről van szó. A küldemény visszakerül a NAV-hoz, és ha a céged többször sem található a megadott címen, akkor az az álmoskönyv szerint sem jó jel. Legrosszabb esetben a NAV véglegesen törölheti vagy felfüggesztheti a cég adószámát mindössze néhány hét alatt. Mivel a cég „nincs” a helyén, így arról sem tudnak levelet küldeni, hogy az adószámot megszüntetik. Visszafordítani pedig – talán sejthettétek – nagyon nehéz.

Viszont nem csak ezért hasznos, ha saját cég vagy névtáblát gravíroztatsz.

Kelts maradandó benyomást! A gravírozott üzleti táblák előnyei

Amikor vállalkozásának népszerűsítéséről van szó, az első benyomás kialakítása kulcsfontosságú. És mi lehetne jobb módja ennek, mint a gravírozott üzleti tányérok? Legyen szó egy asztali névtábláról, egy ajtótábláról vagy egy falitábláról, egy gravírozott cégtábla egy kis kifinomultságot és professzionalizmust kölcsönözhet üzleti helyiségének.

Íme néhány a gravírozott cégtáblák használatának előnyei közül:

Márkaismertség elősegítése: A márkaépítés a sikerhez vezető út elengedhetetlen része. A gravírozott cégtáblák segítenek megerősíteni a márkaidentitást, és egységes megjelenést teremthetnek vállalkozásodnak. A táblák termékoldalán jobb oldalon lévő menüben válaszd ki a cégedhez és hozzád illő betűtípust. Ajánljuk, hogy logó, esetleg szlogen is szerepeljen rajta az egységes és professzionális megjelenés érdekében.

Tartósság: A gravírozott lemezek kiváló minőségű anyagokból, eloxált fémből vagy akrilból készülnek, így kültéren is nyugodt szívvel használhatjuk. A cég vagy névtáblák időjárással szemben igen ellenállóak. Esőnek és UV-fénynek kitéve is hosszú élettartamot. Nem kell amiatt, hogy rövid idő alatt kifakulnak vagy korrodálódnak, így költséghatékony megoldást jelentenek az Ön üzleti jelzési igényeinek kielégítésére.

Testreszabhatóság: A cégtábla külalakjára, méretére, színére stb. nem tér ki a szabályozás! A gravírozható cég és névtábláink 2 féle anyagváltozatban és széles színpalettán elérhető, így biztosan megtalálod kedvenced.

Két sornyi szöveg mellé még grafikát (pl. logo) is tudunk rögzíteni a táblára, hogy egyedi és jól felismerhető megjelenést alakíthass ki. Egy szóval azt az identitást, ami tükrözi cégedet, márkádat és nem utolsó sorban a stílusod is.

Professzionalizmus: Egy jól megtervezett és tökéletesen kivitelezett céges táblában a vállalat értékei köszönnek vissza. Ügyfeleidnek így jó és alapos oka van rá azt gondolni, hogy a részletekre való odafigyelés, a magas minőség nem kérdés a munkádban. Ez nagymértékben segít a bizalmas légkör kialakításában ügyfeleid és vásárlóid körében.

Sokoldalúság: A gravírozott táblák számos célra használhatók, a már említett bejárati ajtón például az irodán belül az ajtóra, az íróasztalodra névtáblának, falra és még sok más célra.

Összességében a gravírozott cégtáblák nagyon hasznos és költséghatékony megoldásokat kínálnak minden vállalkozás számára.

A törvényi kötelezettségen és a NAV nemtetszésén kívül egy jól kitalált cégtábla megerősíti a márkaidentitást, ám még fontosabb, hogy minőséget, profizmust sugároz. Rendeld meg a sajátod most! Ha elakadtál valamiben, keress elérhetőségink egyikén, és örömmel állunk rendelkezésedre!