Kisállat biléták

Ajándékozzuk meg házi kedvenceinket egy jópofa, egyedi, névre szóló bilétával!

Legyen szó bármilyen háziállatról, kedvenceink biztonságánál nincs fontosabb, ezért egy biléta nélkülözhetetlen kellék.

Sajnos a legnagyobb körültekintés mellett is előfordulhat, hogy állataink elkóborolnak vagy éppen a számukra nem túl nagy szórakozást jelentő szilveszter estéjén a tűzijátékok miatti ijedtségből fogják menekülőre. Gondoljunk csak arra, hogy számos elveszett, elkóborolt kisállatra hívják fel a figyelmet az utcán kiragasztott kis plakátok. Ne bízzuk a szerencsére kedvenceink sorsát! A kockázat csökkenthető a bilétával, hiszen a járókelők egyből értesíthetik a gazdát, ezzel rengeteg aggodalomtól megkímélve minket. A legegyszerűbb, ha egy olyan telefonszámot adunk meg és tüntetünk fel a bilétán, ami mindig elérhető. A lakcímet nem javasoljuk feltüntetni biztonsági okokból.

A biztonság mellett az esztétikai funkciók sem szorulnak háttérbe. Akár kutyabilétát, akár macskabilétát keresünk, biztosan megtaláljuk a megfelelő formát, színt és méretet. Macskáknál és kistestű kutyáknál a kisméretű bilétákat javasoljuk, hogy az ne legyen kényelmetlen és nehéz az állat számára, de a közepes- és nagytestű kutyáknak megfelelő méretben is megrendelhetjük a hozzájuk illő darabot.

A stilizált csont alakú biléták a kutyás gazdik körében a legnépszerűbbek, de jó választás lehet a kerek vagy szív alakú forma is, utóbbi kettő alakú univerzális, azokkal bármely kisállatunkat meglephetjük. A cicás gazdiknak a biléta segít a tudatos és felelős állattartásban. A házi macskák – bármennyire is aranyosak – jelentős környezeti károkat okoznak a madarak elpusztításával. A biléta mozgás közbeni halk zörgése a cicának nem okoz kárt vagy idegességet, viszont felhívja a közelben lévő madarak figyelmét a közelgő veszélyre.


A gyorsabb kereséshez használjuk a bal oldalon található szűrőket! Bármelyiket is választjuk, a biléták nagyon tartós eloxált alumíniumból készülnek, és a feltüntetett árak mindegyik termék esetén tartalmazzák a gravírozást és a kulcskarikát is. A biléták mindkét oldala gravírozható, általában az egyik oldalára a kutya vagy cica neve, míg a másik oldalára a gazdi elérhetősége kerül. Ezeket az adatokat a kiválasztott termék oldalán tudjuk megadni.

Nézet:
Sorrend:
Nézet:
Sorrend: