Rólunk

Kedves Ügyfeleink, kedves érdeklődők!

Nagy örömünkre szolgál bejelenteni, hogy cégünk fennállásának 29. évében elindítottuk webáruházunkat. Célunk, hogy eddigi ügyfeleink rendeléseit rugalmasabban szolgáljuk ki, illetve termékeinket és szolgáltatásainkat bemutatva új célközönségeket is elérhessünk. Az áruházzal kapcsolatos észrevételeiket és javaslataikat szívesen fogadjuk, hiszen az Önök igényeire szabjuk a szolgáltatásainkat.

A Supra Bt. 1991-ben alapult két család vállalkozásaként. A kezdetekben műszaki cikk javítással és kereskedelemmel foglalkoztunk Pécsett a belváros közeli üzletünkben. Annak idején is a vevőközpontúságot és rugalmasságot tartattuk szem előtt, kompromisszum mentes kiszolgálási minőséget biztosítva. Tekintettel a népes visszatérő vásárlóközönségre, a tevékenységet mai napig fenntartjuk.

Mintegy 15 évvel ezelőtt a változó piaci igényekre reagálva megkezdtük a bélyegző készítés, gravírozás és kulcsmásolás üzletágunk felállítását. Beszereztünk egy csúcstechnológiás Gravograph CO2 lézergravírozó gépet, amely egyedülálló minőséget és rugalmasságot nyújt, és amely azóta is hűen szolgálja ki kedves ügyfeleinket. A gép alkalmas bélyegzők gumilenyomatának elkészítésére, névtáblák, cégtáblák, trófeák gravírozására, illetve ajándéktárgyak megszemélyesítésére.

A vállalkozás életképesnek és jövedelmezőnek bizonyult, így voksunkat letéve a gépcsalád mellett, pár évvel ezelőtt beszereztünk egy kis formátumú Gravograph CNC gravírozógépet, amely fém táblák és tárgyak vésését is lehetővé teszi, így be tudtunk vezetni egy patinásabb szolgáltatást a gravírozás üzletágunkban.

Bélyegzőkészítés

Fontosnak tartjuk a minőséget, az időtállóságot és a környezetvédelmet. Alapértékeinkhez leginkább a prémium kategóriás Trodat bélyegzők illeszkedtek leginkább, így javarészt ezen gyártó termékeit kínáljuk áruházunkban: műanyagházas bélyegzőket, fémbélyegzőket, bélyegző festékeket és egyéb bélyegző kiegészítők széles választékát kínáljuk. Szem előtt tartva az ár-érték arányt előnyben részesítő vevőinket - a minőségből nem engedve - bevezettük a Shiny márka néhány modelljét is. A legkeresettebb termékekből folyamatos készletet tartunk, azonban a gyártókkal való jó viszonyunk lehetővé teszi, hogy a ritkább fajta bélyegzőket is rendkívül gyors átfutási idővel tudjuk beszerezni.

Gravírozás

Gravírozó gépjeink széles lehetőséget biztosítanak felhasználás tekintetében: speciális két rétegű akril táblákat A3 méretig tudunk készíteni színestől a fém hatású táblákig. A legújabb Alumark technológiának köszönhetően A3 méretben réz és alumínium színű fém táblákat is készítünk UV, időjárás és oxidáció mentes anyagokból. Webáruházunkban az általunk forgalmazott táblákat sztenderd méretben rendelhetik meg, azonban egyedi igényeket is kiszolgálunk, amelyet e-mail útján, vagy telefonon kérünk egyeztetni.

Az általunk forgalmazott termékek folyamatosan kerülnek fel áruházunkba, tervünk szerint hamarosan 1000 termékkel állunk az Önök szolgálatába. A leggyakoribb termékeket átlagosan 72 órás határidővel szállítjuk, a különlegesebb igényeket általában 7 napon belül tudjuk kiszolgálni. A rendeléseket a GLS futárszolgálat teljesíti az Önök számára, akár csomagpontra is. Átutalással és bakkártyás fizetéssel van lehetőségük fizetni a megrendelt termékekért és szolgáltatásokért.

Várjuk folyamatos visszajelzéseiket a szolgáltatásunk színvonalat illetően, amelyet a rendelés után adhatnak le és az oldalon nyilvánosan elérhető. Forduljanak hozzánk bizalommal!

Supra Bt.