Blog

Miért éri meg aláírásbélyegző használni?

2022.12.17 17:47

Az üzleti világban többnyire a hatékonyság és a gyorsaság a siker kulcsa. Ezért éri meg vállalkozóknak és cégeknek aláírásbélyegzőt használni, hogy egyes dokumentumok aláírása kényelmesen és gördülékenyen menjen.

Figyelem: Az aláírásbélyegzővel ellátott dokumentumra úgy kell tekinteni, ami nincs aláírva. Az aláírás bélyegző csak az aláírás megerősítésére szolgál, de egyedül nem jelenti az aláírás valódiságát. Ezért bátran használjuk meghívókon, szóróanyagokon, marketing ls belő kiadványokon. Ne használjuk szerződés aláírására!

Milyen szempontok mentén éri meg aláírásbélyegzőt használni?

Fokozott termelékenység: Az aláírásbélyegzőkkel sokkal gyorsabban aláírhatja a fontos dokumentumokat, mintha minden egyes dokumentumot kézzel írna alá, így időt szabadít fel más feladatokra.

Következetesség: Az aláírásbélyegzők biztosítják, hogy aláírása minden alkalommal egységes legyen, professzionális jelleget kölcsönözve dokumentumainak, és megőrizve az aláírás integritását.

Kényelem: Az aláírásbélyegzők kompaktak és könnyen használhatóak, így kényelmesen aláírhatja a dokumentumokat útközben is. Ez különösen hasznos azoknak a vállalkozóknak, akik gyakran utaznak vagy az irodától távol dolgoznak.

Az aláírásbélyegzők okos beruházást jelentenek azon vállalkozások számára, amelyek egyszerűsíteni szeretnék az aláírási folyamatokat, és növelni a hatékonyságot. Akár kisvállalkozó, akár egy nagyvállalat vezetőjeként az aláírásbélyegzők kényelmes és költséghatékony megoldást jelentenek a kevésbé fontos dokumentumok aláírásához.

Profi tipp: a saját aláírást nagyobb felületre írjuk, mint ami valójában. Lehetőleg ne golyóstollal, hanem tűfilccel (0,5 v. 0,7 mm) vigyük fel, majd szkenneljük be legalább 600 dpi felbontásban.