Blog

Kedveskedj személyre szabott gravírozott ajándékokkal Valentin-napon!

2023.02.13 18:55

A Valentin-nap egy különleges alkalom. A szerelmet ünnepled meg azzal, akivel jóban-rosszban támogatjátok egymást. Mindegy, hogy egy különleges romantikus vacsoraestet tervezel, vagy inkább otthon maradva filmeztek, a lényeg, hogy ki szeretnéd mutatni a szereteted, megbecsülésed és háládat a másik iránt. Egy személyre szabott meglepetés mindig kézenfekvő választás.

A gravírozott tárgyakkal kifejezheted törődésed és megannyi érzelmed párod felé, hiszen így hozzá közel álló, egyedi üzenetet tudsz küldeni, másrészt azon sem kell aggódni, hogy ajándékod nem lesz jó, vagy nem fog tetszeni.

Éppen ezért többnyire olyan ajándékötleteteket hoztunk, amiknek a mindennapi életben is hasznát tudjuk venni. Másrészt pedig elég tartós, időtálló dolgokról van szó, így nem igazán lehet melléfogni.

Nézzünk néhány egyedi, gravírozott és kreatív ajándékötletet Valentin-napra, hogy könnyebben dönthess. Olyanokat gyűjtöttünk össze, amit nem csak kifejezetten férfiak adhatnak nőknek, hanem bárki adhatja bárkinek és meglepetés lehet.

  1. Gravírozott ékszerek: Igazán személyessé teheted párod eddigi (vagy későbbi) kedvenc ékszerét. Egy monogrammal, egy különleges üzenettel vagy az esküvő dátumával belegravírozásával bármely ékszer különlegessé válik. Például egy szív alakú medál vagy egy pár mandzsettagomb mind nagyszerű lehetőségeket nyújtanak, hogy egy érzelmeket kifejező és szép ajándékot adjunk párunknak.
  2. Egyedi vágódeszkák: Talán nem annyira szokványos, épp ezért különleges és stílusos ajándék, ha egy egyedi vágódeszkára gravíroztatsz – igazából bármit! Név, monogram, egy emlékezetes dátum, egy szép idézet, vagy csak egy szó. Azoknak is nagyszerű ajándék lehet, akik szeretnek a konyhában sürögni-forogni. Vagy Ti is szerettek együtt főzni? Ne is gondolkodj tovább!
  3. Gravírozott borospoharak: Koccints a szerelemre és szerelmedre egy gravírozott borospohár készlettel. Még jobban esik egy olyan pohárból a kedvenc borod, amin egy olyan üzenetet látsz, ami csak neked szól. Lehet akár egy romantikus idézet vagy vicces szöveg.
  4. Személyre szabott képkeretek: Mutassátok meg a közösen megélt pillanatokat és emlékeket még szebb és jelentőségteljesebb módon egy személyre szabott képkerettel. Itt is rajtatok áll a döntés, hogy melyik pillanat éljen tovább a képen. Egy tippet adunk hozzá: Vésessétek bele a neveteket és a megismerkedésetek dátumát a keretbe, hogy még különlegesebbé tegyétek kettőtök kapcsolatát. Vajon a sors akarta így?
  5. Gravírozott zsebkések: Ha a partnere a természetjáró, fontolja meg egy személyre szabott zsebkés mint praktikus és érzelmes ajándékot. Vésesse bele a kezdőbetűit, a nevét vagy egy különleges üzenetet, hogy a kést egyedivé tegye.

Akár egy egyszerű és elegáns ötleted van, akár egy bonyolultabb dizájnt találtál ki, a gravírozott ajándékot az egyedisége teszi igazán különlegessé.

Hogy mit gravíroztass? Azt Neked kell tudni. Lehet egyetlen szó is elég, aminek csak ti ketten ismeritek a jelentését. Mi pedig megcsináljuk, megvalósíthatatlan ötlet nem igazán van.

A minta bonyolultságától függően viszont ilyenkor elképzelhető, hogy nem a szokásos 72 órás határidőre szállítjuk ki megrendelésed.

Sajnos azt sem tudjuk garantálni, hogy mágikus tárgyakat gravírozunk és örökké együtt lesztek. J Annyit viszont igen, hogy 2023-as Valentin-nap biztosan emlékezetes marad, ha egy funkcionális, gyakorlatias és személyre szabott meglepetéssel készülsz, amit partnered évekig kincsként fog őrizni és jól eső érzések mellett használ.